Apabila Malaysia trending dengan perkataan “Valet” berkaitan dengan servis valet di KLCC dan servis Valet Doa yang menular di laman sosial pada ketika ini, terpanggil untuk saya memberi servis Valet Kuruskan badan percuma untuk anda.

APA DIA VALET KURUSKAN BADAN?

Valet kuruskan badan yang di tawarkan oleh saya adalah SECARA PERCUMA untuk segenap lapisan masyarakat di Malaysia hatta di seluruh dunia.

Saya ingin memberikan khidmat bimbingan dan nasihat untuk anda semua hidup secara sihat dan menurunkan berat badan dalam masa yang sama, saya pasti ramai dikalangan kita yang sangat mencari jalan untuk menurunkan berat badan dan kelihatan cantik di mata semua. Betul kan?

Baiklah, ini servis percuma yang saya tawarkan

1. PAKEJ PERCUMA : VALET KURUSKAN BADAN ONLINE

Pakej percuma ini adalah pakej yang saya tawarkan untuk semua. Bagaimana?

Untuk menurunkan berat badan apa yang anda perlu adalah ilmu pengetahuan, jadi dalam www.ridwanmustafa.com , saya memberikan pelbagai tips secara percuma kepada pembaca, bukan sekadar tips secara bertulis ada juga tips dan tutorial senaman yang di muat naik di saluran Youtube Ridwan Mustafa.

Percayalah untuk menurunkan berat badan, pertama sekali anda perlu mencari inspirasi, maka kisah inspirasi saya yang berjaya untuk menurunkan berat sebanyak 45kg sehingga menjadi model adalah kisah inspirasi yang bagus untuk anda hayati melalui entri ini

BACA: Inspirasi Ridwan Mustafa untuk kurus tanpa ubat

Setelah anda mendapatkan inspirasi dan nekad untuk menjadi kurus, anda seharusnya membuat kajian dan membaca tentang tip kesihatan dan pemakanan supaya perjalanan menurunkan berat badan anda berlaku secara sihat dan sempurna, contohnya

BACA: Tips Pemakanan untuk Menurunkan berat dan mengekalkan kesihatan yang baik

Setiap yang dikongsi sangat berharga untuk anda, bukan sahaja menjadi panduan untuk anda memilih makanan, tetapi ia juga adalah untuk kemaslahatan seluruh hidup kita.

Setelah mengetahui tentang tip pemakanan dan diet, tidak lengkap rasanya servis ini tanpa tips Latihan dan senaman, apa yang senaman yang bagus untuk menurunkan berat? apa yang boleh di lakukan dirumah. segalanya boleh di dapati di

BACA: Tip Senaman dan Latihan untuk menurunkan berat badan

Nah.. semua di berikan percuma, Ini servis yang saya mampu berikan kepada anda, tanpa apa-apa bayaran dan kos tersembunyi. Pokok pangkalnya, anda mahu ikut atau tidak kerana pilihan terletak di tangan anda.

Belum cukup dengan itu, saya juga sediakan demo untuk senaman secara langsung untuk anda semua di Instagram saya. Folow kalau mahu ikuti kelas bersenaman secara langsung oleh saya. Folow My Instagram.

Cara Paling Mudah Untuk Dapatkan Pakej Valet Kuruskan Badan Percuma ini adalah menerusi emel anda. Setiap tip yang dikongsi di laman ridwanmustafa.com akan terus kami hantar ke emel anda. Anda boleh baca terus melalui menerusi emel.

Anda juga tidak perlu risau jika terlepas untuk membaca di laman web kami. Hanya perlu ikuti langkah dibawah:

Setiap apa yang kita lakukan, ilmu itu sangat penting, ini adalah platform untuk saya berkongsi dan memberi ilmu saya kepada anda. TEPUK DADA TANYA SELERA

2. PAKEJ KORPORAT : VALET KURUSKAN BADAN

kalau sudah di berikan percuma pun anda masih kurang bermotivasi untuk melakukanya, mungkin anda suka jika saya memberikan khidmat perundingan kepada anda. Ya saya boleh lakukanya Pakej Korporat yang ada, tetapi ini PAKEJ BERBAYAR yang sangat berbaloi untuk anda dan syarikat anda.

i.  FitLife Talk

Pakej ini hanya untuk satu sesi diantara 1-2jam bergantung kepada masa yang di berikan oleh syarikat. pakej ini merangkumi ceramah kesihatan tentang Weight Loss management, Healthy Meal Cooking Demo dan sedikit tentang Motivasi dalam menguruskan berat badan.

Antara Sesi Valet Kuruskan badan dan Penampilan diri yang pernah di jalankan

kebiasaanya, banyak syarikat korporat yang menjeput saya untuk mengendalikan sesi ini, terbaru adalah PETRONAS dan CARIGALI HESS

PETRONAS FitLIFE Talk

Ini adalah antara servis yang pernah di jalankan oleh saya, Tenyata servis Valet menguruskan badan ini menjadi pilihan organisasi dan syarikat untuk memberikan khidmat kesihatan terbaik untuk pekerjanya.

mungkin anda berminat untuk mengambil servis Valet Kuruskan Badan oleh Ridwan Mustafa selepas membaca entri ini, pasti saya dapat membantu anda. Anda oboleh hubungi saya di :

Kerana sihat Untuk Semua, sihat di mana sahaja. 🙂

SPONSORED

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here